Is er een health-freak in jouw leven die je graag eens zou willen verrassen met een origineel cadeau? Gegarandeerd dat je hem of haar blij maakt met een gezond cadeau! Want je wenst jouw geliefde natuurlijk een lang en gezond leven toe. Hoe kan je dat treffender uitdrukken dan met een gezond presentje? Wij gingen voor jou op zoek naar de allerleukste, gezonde cadeau-ideeën en kwamen uit bij de onderstaande cadeaus.

Healthy pakket cadeau doen

Verras een goede vriend, vriendin of jouw geliefde met een gezond cadeau zoals een Healthy pakket! Healthy pakketten zijn pakketten die bestaan uit verschillende gezonde producten. Meestal een combinatie van verse en houdbare producten. Denk aan diverse soorten fruit, duurzame honing, zaden en noten, chips van pastinaak of wortel, biologische wijn, ontstekingsremmende kruidenthee (die vaak beter werkt dan ontstekingsremmers!) en ga zo maar door. Voor pak en beet EUR 25,- tot EUR 30,- kan je al een luxe Healthy pakket cadeau doen.

Sporta rtikelen als origineel cadeau

sportartikelenEen erg leuk cadeau-idee voor de health-freak in jouw leven zijn sportartikelen. Misschien is jouw vriend of vriendin wel dol op sporten. Het cadeau kan je natuurlijk zo duur maken als je wilt. Heb je weinig te besteden, maar wil je een geliefde wel verrassen met een cadeau die echt bij hem of haar past? Of speelt geld voor jou geen rol en is niets te gek? Hieronder hebben we een lijstje opgesteld met cadeaus op sportgebied (prijs oplopend).

  • Springtouw
  • Sportsokken
  • Yogamat
  • Fietskleding
  • Hardloopschoenen
  • Sportabonnement
  • Hartslagmeter
  • Stoelfiets
  • Hometrainer

De Airfryer: Een gezond cadeau-idee!

Ook health-freaks hebben natuurlijk zo nu en dan trek in een lekkere vette hap. Maar echt gezond is frituren natuurlijk niet. Ons cadeau-idee: Geef een Airfryer cadeau! Een airfryer is een enorm veelzijdig keukenapparaat. Je kunt er gezonde tussendoortjes mee maken en complete maaltijden mee bereiden. Jouw vriend of vriendin kan zich geen gezonder cadeau wensen! Het is niet meer nodig om snacks te bereiden in de frituurpan wat natuurlijk niet heel gezond is.

Je kan kroketten, patat en andere snacks bakken in een airfryer zonder olie te gebruiken. Hoe het werkt? Airfryers bakken producten door middel van hete lucht volgens hetzelfde principe als de heteluchtoven. De producten zijn veel minder calorierijk omdat er geen olie of vet aan te pas komt, maar komen er wel heerlijk krokant uit. Er zijn trouwens honderden leuke airfryer accessoires om je ervaring met je airfryer to optimaliseren!

Naast snacks kunnen er ook groenten in bereid worden zoals broccoli en bloemkool. Deze komen er heerlijk knapperig uit. Ook vis, kip en talloze andere producten kan je uitstekend hierin bereiden. Kortom: Een heerlijk origineel en gezond cadeau-idee!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Next Post

Vingers knakken, waarom eigenlijk en hoe goed is dat?

wo nov 3 , 2021
Je kent vast iemand die het regelmatig doet, of misschien doe je het zelf wel. Vingers knakken is voor de ene een heel naar geluid. […]
vingers knakken