Op momenten van crisis komen de complotdenkers langs alle kanten uit de struiken gekropen. Spijtig genoeg valt daar weinig aan te doen. Natuurlijk zijn deze gekke complottheorieën waarin mensen als Bill Gates en Dr. Fauci vaak centraal staan compleet gatachterlijk – maar ze gaan rond als een lopend vuurtje, en ook op mijn Facebookwall zie ik de éne na de andere idioot de meest obscure bronnen delen zonder enige vorm van kritisch denken. Ik heb geprobeerd om er telkens op in te gaan eerst; maar dat lijkt weinig succesvol. Van zodra je hun wijst op het feit dat hun bronnen absolute nonsens zijn krijg je iets in de vorm van “ja schaap, volg jij maar de mainstream media en de farmaceutische industrie”.

Frustrerend, maar goed – daar valt echt heel erg weinig aan te doen. Momenteel post ik gewoon onderstaande video van John Oliver. Het werkt ook niet; maar hij slaagt er alleszins beter in dan ik om dit mooi uiteen te zetten.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Next Post

De 5 belangrijkste redenen waarom diëters opgeven

zo aug 9 , 2020
Iedereen die weleens een dieet heeft gevolgd weet dat dat niet gemakkelijk is. Vol goede moed beginnen diëters aan een dieet. Ongezonde producten uit de […]
Dieet

Ook nog interessant